top of page

Trygg sommar med Fannie Redman


Förra årets sommarkampanj är tillbaka. Under juni, juli och augusti får man använda Vakta, appen som skyddar dig vid rån och överfall och som har fler än 6 000 anslutna väktare, helt gratis! Vi är väldigt glada över att göra kampanjen ihop med Fannie Redman, vår nya, klockrena Vakta-ambassadör.


Kort presentation av Fannie Redman och samarbetet kommer här:


Hej, jag heter Fannie Redman. Jag jobbar som personlig tränare och har tränat och tävlat i kampsport i hela mitt liv. Jag brinner också för trygghetsfrågor. För mig är det viktigt att man ska kunna röra sig fritt, utan att vara rädd.

Därför ska jag ge er sommarens tryggaste tips.

I juni, juli och augusti får ni använda er av appen Vakta helt gratis. Vakta är en app som skyddar dig vid rån och överfall och som snabbt skickar väktare till dig om du känner dig otrygg eller rädd.

Så ladda ned Vakta, prova helt gratis och få en tryggare sommar!

댓글


bottom of page